Matematik
sammenhæng mellem tallene a og c i andengradsligning
16. maj 2008 af
Thysæg (Slettet)
Jeg har fået den opgave at bestemme sammenhængen mellem a og c, når andengradsligningen,
ax^2+2x+c=0 (a må ikke være nul)
, kun har en løsning!
Jeg er helt på bar bund her. Hvad skal jeg arme menneske dog gøre?!
ax^2+2x+c=0 (a må ikke være nul)
, kun har en løsning!
Jeg er helt på bar bund her. Hvad skal jeg arme menneske dog gøre?!
Svar #1
16. maj 2008 af Molle (Slettet)
andengradsligningen har kun én løsning, når d = 0
0 = b²-4ac
0 = 4 - 4ac
4ac = 4
ac = 1
a = c
0 = b²-4ac
0 = 4 - 4ac
4ac = 4
ac = 1
a = c
Skriv et svar til: sammenhæng mellem tallene a og c i andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
