Fysik

Fotoner i impuls

19. maj 2008 af Plougmann (Slettet)
Jeg har fået oplyst én lasers energo og dens bølgelængde:
Kan jeg få et hint til, hvordan jeg udregner, hvor mange fotoner der er i et af pulserne?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2008 af mathon

E_foton = h*c/lambda = ()6,62605*10^(-34) J*s)*(2,99792*10^8 m/s)/lambda = (1,98645*10^(-25) J*m)/lambda

antal fotoner
E_laser/E_foton = E_laser/[(1,98645*10^(-25) J*m)/lambda]

Skriv et svar til: Fotoner i impuls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.