Matematik
hvad Betyder + - x og ÷?
19. maj 2008 af
Lisa-L (Slettet)
Hvad betyder:
+
-
x
÷
(også på Latin)
vis eksempel på beregning.
+
-
x
÷
(også på Latin)
vis eksempel på beregning.
Svar #1
19. maj 2008 af heidi_stjerne (Slettet)
er ikke helt sikker på at dit spørgsmål er forstået, de det virker en smule banalt - men hvis det er tilfældet:
+ : Addition (plus) 5+5=10
- : Substraktion (minus) 5-5=0
x : Multiplikation (gange) 5x5=25
÷ : Division (dividere) 5÷5=1
+ : Addition (plus) 5+5=10
- : Substraktion (minus) 5-5=0
x : Multiplikation (gange) 5x5=25
÷ : Division (dividere) 5÷5=1
Skriv et svar til: hvad Betyder + - x og ÷?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
