Biologi

Mundtlig biologi B eksamen

21. maj 2008 af cirkel88 (Slettet)
Jeg er en af de heldige,om man vil, der skal til eksamen i mundtlig biologi B-niveau (3.g).

Men er lidt i tvivl om hvor meget denne eksamen vægter da biologi er mit valgfag, hvilket vil sige at jeg ikke skal op i skriftlig biologi.

Vil det så sige at min mundtlig eksamen vægtes med 1,5 istedet for 0,75, hvilket hidtil har været tilfældet når både min mundtlige og skriftlige karakter har talt med.

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Ja, fordi du kun kommer op i mundtlig, vægter den 1,5

Svar #2
21. maj 2008 af cirkel88 (Slettet)

Okay, tak:-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2008 af ac.flem (Slettet)

Vil det så sige at hvis man får syv så tæller det for 7 * 1,5 = 10,5? Fatter minus af de der vægte..

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2009 af bloch3760 (Slettet)

nej, det betyder blot at ved udregnelsen gælder 7-tallet som 1,5 karakter i stedet for 1 ..

FX.

7+10+10+4 = 31 ...  31:4 = 7,75 - gennemsnit

mens

7+(7.2)+ 10+10+4= 34,5 ... 34,5:4,5 = 7,666 gennemsnit

(jeg ser bort fra de andre karakteres "vægte")


Skriv et svar til: Mundtlig biologi B eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.