Kemi
reaktionshastighed
22. maj 2008 af
jwan20 (Slettet)
hvad vil det sige at,
en kemisk reaktions hastighed kan defineres som tilvækst af et reaktionsprodukts kocentration pr. tid eller som formindskelsen af en reaktants koncentration pr. tid
en kemisk reaktions hastighed kan defineres som tilvækst af et reaktionsprodukts kocentration pr. tid eller som formindskelsen af en reaktants koncentration pr. tid
Svar #1
22. maj 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Ser man på reaktionen A --> B
Så kan reaktionshastigheden beskrives enten ved A's forsvinden eller B's dannelse pr. tid.
Det er fundamentalt indenfor kemisk reaktionskinetik.
Så kan reaktionshastigheden beskrives enten ved A's forsvinden eller B's dannelse pr. tid.
Det er fundamentalt indenfor kemisk reaktionskinetik.
Svar #2
22. maj 2008 af jwan20 (Slettet)
altså mener du at når reaktanter formindsker så dernes produkter pr. tid????
tror ikk jeg forstå helt.
fordi når jeg læste det i min bog. så forstå jeg ikke hvad de mente
tror ikk jeg forstå helt.
fordi når jeg læste det i min bog. så forstå jeg ikke hvad de mente
Svar #3
22. maj 2008 af Bankier (Slettet)
I reaktionskinetikken ser man enten på et stofs dannelse eller et stofs mindskelse over tid. ex på formindskelse hydrogenperoxid spaltes af et enzym og bliver til vand og ilt.
v = -d[H2O2]/dt
Dannelse af et stof B over tid
v = d[B]/dt
v = -d[H2O2]/dt
Dannelse af et stof B over tid
v = d[B]/dt
Skriv et svar til: reaktionshastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
