Matematik

ligning

31. maj 2008 af delidolu (Slettet)
Jeg har prøvet men det giver ikke helt mening?


(3/4)*x=6

hvad er reglen helt, skal 4 ganges med 6, eller skal 6 ganges med 4 :S

eller noget helt tredje ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2008 af mathon

(3/4)*x*4 = 6*4

3*x = 24

3*x/3 = 24/3

x = 8

Svar #2
31. maj 2008 af delidolu (Slettet)

har fundet ud af det ..:D

nemt hihi

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2008 af Rochester (Slettet)

Generelt, så hvis man har en ligning (a/b)x = c, så gælder det at x = c*(b/a)

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.