Matematik

omforme en ligning.

01. juni 2008 af Mirella (Slettet)
Heeej Igeeen..

HVordan bliver
N(x)= r * N * (1- N/K)

til

N(x)= r/K * N * (K-N)

Altså jeg har prøvet selv , men kom ikke frem til resultatet.
Jeg prøvede det her:
N(x)= r * N * ((k-N/k))- fællesnævner

Mirella..


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)

r/k = r * 1/k

Det giver måske lidt mere mening nu?

Svar #2
01. juni 2008 af Mirella (Slettet)

hmm måske har jeg det :)

N(x)= r * N * (k-N/K)

N(x)= r * N * (K-N) * (1/K)

og det er det samme som

N(X)= r/K * N * (K-N)

Right?? 0:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2008 af mathon

N(x)= r * N * (1- N/K) ............(1 = K/K)

N(x)= r * N * (K/K- N/K)

N(x)= r * N * (K- N)/K

N(x)= (r/K) * N * (K- N)

Svar #4
01. juni 2008 af Mirella (Slettet)

Mange Tak for hjælpen til jer begge :)..


Skriv et svar til: omforme en ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.