Matematik
Logistisk vækst
01. juni 2008 af
Mirella (Slettet)
Hvordan kan det være at f'(x)= a * M * (M-y) har løsning f(x)= 0
Der er to den ene er jeg med på, men hvorfor f(x)= 0
Hvordan kan det være at f'(x)= a * M * (M-y) har løsning f(x)= 0
Der er to den ene er jeg med på, men hvorfor f(x)= 0
Svar #1
01. juni 2008 af dnadan (Slettet)
Logistisk vækst er:
dy/dx=a*y*(M-y)
prøv at sætte y=0, hvad giver den så?
dy/dx=a*y*(M-y)
prøv at sætte y=0, hvad giver den så?
Svar #3
01. juni 2008 af dnadan (Slettet)
f(x)=0 er en løsning
Understøttelse:
f'(x)=0
det indsættes i differentialligningen:
f'(x)=a*f(x)*(M-f(x)), idet f'(x)=f(x)=0, fås det nu:
0=a*0*(M-0)=0
Understøttelse:
f'(x)=0
det indsættes i differentialligningen:
f'(x)=a*f(x)*(M-f(x)), idet f'(x)=f(x)=0, fås det nu:
0=a*0*(M-0)=0
Skriv et svar til: Logistisk vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
