Matematik
Funktioner
19. september 2004 af
Zerina_16 (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x) = x²
g(x) er omvendt proportional med f(x)
g(2) = 1
Bestem forskriften for g!
g(x) er omvendt proportional med f(x)
g(2) = 1
Bestem forskriften for g!
Svar #1
19. september 2004 af Lurch (Slettet)
når f(x) og g(x) er omvendt propertionale, gælder,
g(x)*f(x)=k
g(x)*x^2=k
find k ved,
g(2)*f(2)=k
find så g(x) vha.
g(x)=k/x^2
g(x)*f(x)=k
g(x)*x^2=k
find k ved,
g(2)*f(2)=k
find så g(x) vha.
g(x)=k/x^2
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
