Matematik

lille omskrivning -forstår ikke hvorfor det bliver det.

03. juni 2008 af Yndlingsbabe (Slettet)
hej jeg har om logistisk vækst
og har en omskrivning der hedder:

(M-f(t))/f(t) = M/f(t) -1

hvorfor bliver det -1 - hvad er reglen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2008 af mathon

(a-b)/c = (a/c)-(b/c)

...man dividerer en flerleddet størrelse med et tal ved at dividere HVERT af leddene med tallet...

(M-f(t))/f(t) = M/f(t) - f(t)/f(t) = M/f(t) - 1

Svar #2
03. juni 2008 af Yndlingsbabe (Slettet)

tusind tak :)

Skriv et svar til: lille omskrivning -forstår ikke hvorfor det bliver det.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.