Kemi

Kemi A mundtlig-how?

03. juni 2008 af Andenger (Slettet)
Hey, d. 16 skal jeg op i eksamen i kemi på A-niveau.. Har desværre smidt den dersens hæfte med alle eksamensformer væk, så er der nogen der kan fortælle hvordan eksamenen sådan helt præcist kommer til at foregå? Vi har fået at vide at vi skal op i et forsøg og derefter skal ind og snakke i en tid og forsøget og andre ting, men hvor lang tid har man til forsøget og sådan nogle ting?

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2008 af o1-studie (Slettet)

"Prøveform B)
Mundtlig prøve på grundlag af en opgave, som opfatter et kendt eksperiment og en teoretisk delopgave. Prøven er todelt og afvikles med indtil 8 eksaminander pr. dag. Eksperimentet og den teoretiske delopgave skal være kombineret, så de angår forskellige områder. Forud for den eksperimentelle del af prøven oplyses kun om eksperimentet, mens den teoretiske delopgave, som kan indeholde bilag, oplyses umiddelbart inden forberedelsen til den teoretiske del af prøven. Titlerne på eksamensopgaverne til den teoretiske del af prøven skal være eksaminanderne bekendt senest 5 hverdage før prøven.
Eksaminationstiden er 2 timer for op til 8 eksaminander til den eksperimentelle del og 20 minutter pr. eksaminand til den teoretiske del. Der gives 20 minutters forberedelse pr. eksaminand til den teoretiske del af prøven.
Første del af prøven er eksperimentel, hvor op til 8 eksaminander ad gangen udfører et kendt eksperiment inden for 2 timer. Eksaminator og censor samtaler med eksaminanderne om det konkrete eksperiment og den tilhørende teori. eksaminanderne har adgang til alle hjælpemidler bortset fra rapporter og journaler over det aktulle eksperiment.
Anden del gennemføres umiddelbart efter første del og former sig som en samtale mellem eksaminand og eksaminator."

Undskyld eventuelle fejl, det er skrevet med blindskrift.
Hovedet ned i bogen og hænderne på tastaturet..

Svar #2
03. juni 2008 af Andenger (Slettet)

Mange mange mange tak!

Skriv et svar til: Kemi A mundtlig-how?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.