Matematik
skæringspunktet
05. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Hvordan var det nu man fandt skæringspunktet for en ret linie, når man kender to punkter?
Svar #1
05. juni 2008 af Isomorphician
Find forskriften for linjen først.
Hvad er det linjen skal skære?
Hvad er det linjen skal skære?
Svar #2
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
jeg har ingen ide. Jeg kan godt indtegne det og dermed se det, me kan virkelig ikke huske det
Svar #3
05. juni 2008 af Liv1988 (Slettet)
Jeg tror at du for at finde forskriften først skal finde linjens hæjdning, som jo er givet ved:
a= y2-y1/(x2-x1)
Derefter sætter du det bare ind i linjens ligning:
y-y0=a(x-x0)
Liv1988
a= y2-y1/(x2-x1)
Derefter sætter du det bare ind i linjens ligning:
y-y0=a(x-x0)
Liv1988
Skriv et svar til: skæringspunktet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
