Matematik

renteformlen? nogen der kan hjælpe?

09. juni 2008 af halolo (Slettet)
hej
Jeg har lidt problemer med at forklare, renteformlen kn=k0(1+r)^n. Kan godt se, at renteformlen er en eksponentiel funktion. men hvorfor kan 1+r oversættes til a i den eksponentielle funktion?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2008 af Isomorphician

fordi a = 100 % + relativ tilvækst = 1 + r

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2008 af mathon

når 1<a<2 kan a skrives
som
1 plus en decimalbrøk = p/100 = r
dvs.
1+r

Skriv et svar til: renteformlen? nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.