Matematik
Trekant
21. september 2004 af
hrskitzo (Slettet)
Hej sidder og knokler med nogle matematik opgaver som jeg er gået kold på den her:
I en trekant er vinkel C = 45 grader, højden a = 35 og medianen a = 37. Fodpunkterne for højden a "højden a" og medianen "median a" kaldes henholdvis H og M, og det oplyses at trekant AMC er spids.
opgaven er: Beregn de ukendte sider og vinkler i trekant ABC
på forhånd tak
/hrskitzo
I en trekant er vinkel C = 45 grader, højden a = 35 og medianen a = 37. Fodpunkterne for højden a "højden a" og medianen "median a" kaldes henholdvis H og M, og det oplyses at trekant AMC er spids.
opgaven er: Beregn de ukendte sider og vinkler i trekant ABC
på forhånd tak
/hrskitzo
Svar #1
21. september 2004 af Moderatoren
Du skal bruge sinus og cosinus...
Kan ikke huske hvordan, men der må være nogle eksempler i din teoribog der viser det...
Kan ikke huske hvordan, men der må være nogle eksempler i din teoribog der viser det...
Svar #2
21. september 2004 af hrskitzo (Slettet)
Ja, det mener jeg også men det mit problem ligger i at jeg ikke kan huske hvordan man skal sætte dem ind!!
Svar #3
21. september 2004 af Moderatoren
Kan jeg heller ikke men: "der må være nogle eksempler i din teoribog der viser det..."
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
