Matematik
Omforme en ligning
13. juni 2008 af
Mirella (Slettet)
Heej.. :)
d= 10^(m-M+5/5)
d= 10^(m-M+1/5)
d= 10^1 * 10 ^(0.2)*(m-M)
HVordan kan man bare tage 1/5 ud fra trin 2 så det giver 0.2 i trin 3 ?
Mirella. :)
d= 10^(m-M+5/5)
d= 10^(m-M+1/5)
d= 10^1 * 10 ^(0.2)*(m-M)
HVordan kan man bare tage 1/5 ud fra trin 2 så det giver 0.2 i trin 3 ?
Mirella. :)
Svar #1
13. juni 2008 af Da-ted (Slettet)
Prøv at tast 1/5 ind på din lommeregner og se hvad det giver:)
Svar #2
13. juni 2008 af Mirella (Slettet)
jeg ved at 0.2 kommer fra 1/5 , men spørgsmålet er hvordan kan man bare tage det ud af parentesen? fordi at 5 er en fællesnævner for det som står i tælleren (det hele ikke bare 5)
Svar #4
13. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)
Idet
hvorfor
hvor d er distance i enheden parsec, I er intensiteten, n=m og m=M.
Skriv et svar til: Omforme en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
