Matematik
Hvorfor benyttes kvadratrod og potens
15. juni 2008 af
Jonas Staal (Slettet)
Hvorfor indgår kvadratrod og anden potens i den pythagoræiske læresætning? Er det fordi de er hinandens modsætninger eller hvad?
Svar #1
15. juni 2008 af Archimedes (Slettet)
Ja, de er hinandens modsætninger.
x^2=4
<=>
sqrt(x^2)=sqrt(4)
<=>
x=2
sqrt=square root=kvadratrod
x^2=4
<=>
sqrt(x^2)=sqrt(4)
<=>
x=2
sqrt=square root=kvadratrod
Skriv et svar til: Hvorfor benyttes kvadratrod og potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
