Matematik
Hvordan indsætter jeg 3 funktioner i TI-89 grafregner?
15. juni 2008 af
Frederik123 (Slettet)
Hey
Jeg sidder med en TI-89 lommeregner. Jeg har fået til opgave at indsætte følgende 3 funktioner i lommeregnerens grafregner: f(x)=2,1^x g(x)=0,3^x h(x)=1^x
Hvordan kommer jeg ind i grafregneren, og hvordan taster jeg det ind?
Jeg sidder med en TI-89 lommeregner. Jeg har fået til opgave at indsætte følgende 3 funktioner i lommeregnerens grafregner: f(x)=2,1^x g(x)=0,3^x h(x)=1^x
Hvordan kommer jeg ind i grafregneren, og hvordan taster jeg det ind?
Svar #1
15. juni 2008 af lepetitdanois (Slettet)
Jeg sidder selv med den foran mig nu; så gør følgende.
Tryk på den gule diamant -> Y= (F6)
Her kan du indtaste dine funktioner.
Gul diamant -> GRAPH (F8)
Sørg for at indstille vinduet så du kan se graferne. Gul diamant -> WINDOW (F7)
Tryk på den gule diamant -> Y= (F6)
Her kan du indtaste dine funktioner.
Gul diamant -> GRAPH (F8)
Sørg for at indstille vinduet så du kan se graferne. Gul diamant -> WINDOW (F7)
Svar #3
15. juni 2008 af Frederik123 (Slettet)
Tak for svaret, det virker sgu:) #2 og ja det er dødkedeligt:)
Skriv et svar til: Hvordan indsætter jeg 3 funktioner i TI-89 grafregner?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
