Matematik

2 ligninger lig med hinanden

27. september 2004 af Marco (Slettet)
P: y= -½x^2 -6x -16

l: y= 2x +14

Hvordan sætter jeg de 2 ligninger lig med hinanden og regner den ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2004 af QaZZaQ

-½x^2 -6x -16 = 2x +14
-½x^2 - 8x - 30 = 0

x=(-b+-sqrt(d))/(2a)

hvor a=-½, b= -8, c=-30 og
d=b^2-4ac

Svar #2
27. september 2004 af Marco (Slettet)

takker mange gange

Skriv et svar til: 2 ligninger lig med hinanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.