Fysik

Lidt med Newton...

22. juni 2008 af cinq (Slettet)
Ja undskyld, jeg stiller så mange spørgsmål, men jeg vil bare gerne være sikker på at jeg forstår mit stof.

"En elev cykler et kvarter tre km for at komme i skole. I gennemsnit kræves der en kraft på 15 N for bat holde cyklen i fart"

"Hvor stort et arbejde har eleven udført?"

Skal jeg ikke bare gøre således: 3000m * 6,5 N = 19500J ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvis jeg forstår spørgsmålet korrekt, ja. Du har dog lavet en fejl. Du har skrevet 6,5N og ikke 15N.

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Brug:
A=F*s => A=15N*3000m=45kJ

Svar #3
22. juni 2008 af cinq (Slettet)

#1 hov ja - min fejl.

Skriv et svar til: Lidt med Newton...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.