Matematik
hjælp til forståelse?
24. juni 2008 af
mallesxD (Slettet)
er der nogen der kan "oversætte" det her:
udled formlen for andengradspolynomiets rødder, når de findes?
forstår ikke hvad de mener?
udled formlen for andengradspolynomiets rødder, når de findes?
forstår ikke hvad de mener?
Svar #1
24. juni 2008 af Isomorphician
find ud af hvorfor x = (-b ± sqrt(D)/2a er løsning til
ax^2 + bx + c = 0
ax^2 + bx + c = 0
Skriv et svar til: hjælp til forståelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
