Matematik

En syg ligning!

28. september 2004 af hagi4 (Slettet)
5/(4-6x)-2(6+9x)-4x+9/(8-12x)=0

JEg får det til:
-216x3-1170x2+288x+392=0

Ved ikke hvad jeg skal gøre nu.

Svar #1
28. september 2004 af hagi4 (Slettet)

SOrry
(5)/(4-6x)-(2)/(6+9x)(-4x+9)/(8-12x)=0
det var sådan den skulle se ud.

Svar #2
28. september 2004 af hagi4 (Slettet)

SOrry
(5)/(4-6x)-(2)/(6+9x)-(4x+9)/(8-12x)=0
det var sådan den skulle se ud.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2004 af Peden (Slettet)

((36x^2-9x+10)/(108x^2-48) )= 0

Det får jeg hvis jeg bruger den linie du skrev i #2.

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2004 af fister (Slettet)

Får den også som #3
Ligningen har kun komplekse løsninger da 36x^2-9x+10=0 => xEC (E=element i)

Svar #5
28. september 2004 af hagi4 (Slettet)

hvordan får i frem til det

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2009 af MogensE (Slettet)

 Er enig med #4.


Skriv et svar til: En syg ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.