Matematik

Matematik: Opgave 3.002 til 1-årig A-niveau NUUUUU

28. september 2004 af Dvaskheden (Slettet)
Oh ædle herrer (eller damer)
Kunne jeg få et par beskedne "pointers" mht. til opgave 3.002 i "Eksamensopgaver til 1-årig A-niveau"?

På forhånd tak
Rasmus

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2004 af frodo (Slettet)

hmm.. Hvad handler den om? i er nogle derhar toårigt forløb..

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2004 af Lurch (Slettet)

skriv dit prob. herinde, så er det nemmere.:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2004 af frodo (Slettet)

i=vi

Svar #4
28. september 2004 af Dvaskheden (Slettet)

Vi har to funktioner f og F, der er bestemt ved:

f(x) = ( (x)/(x + 1) )^(2)

F(x)=x + 1 - (1)/(x + 1) - 2*ln(x + 1)

Vi skal gøre rede for at F er en stamfunktion til f, dvs. at F'(x)=f(x)

Så har jeg brugt TI Interactive til at få denne formel... men det er noget pis!

F'(x) = 1-(2*x + 1)/((x + 1)^(2))

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2004 af Lurch (Slettet)

differentier F(x)
tag det udtryk for udtryk, og husk at 1/(x+1)^2 og 2*ln(x+1) er sammensatte funktioner

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2004 af frodo (Slettet)

hvad med at differentiere i hånden.
Det er som regel det mest sikre.

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2004 af Alanna (Slettet)

Der gives godt nok ikke ved dørene herinde var?

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. september 2004 af Alanna (Slettet)

Lurch, jeg kan altså ikke se hvordan det kan passe?

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. september 2004 af frodo (Slettet)

hvorfor skulle man det? Folk lærer jo intet ved at få det foræret.

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. september 2004 af frodo (Slettet)

dvaskheden=Alanna??

Svar #11
28. september 2004 af Dvaskheden (Slettet)

næ næ, men hun er min bitch :D

Brugbart svar (0)

Svar #12
28. september 2004 af Alanna (Slettet)

Nej, jeg var bare herinde af nysgerrighed.. hey frodo.. long time no see

Brugbart svar (0)

Svar #13
28. september 2004 af frodo (Slettet)

hey.. When was it last?

Brugbart svar (0)

Svar #14
28. september 2004 af Alanna (Slettet)

..skal man melde ham nogen steder

Svar #15
28. september 2004 af Dvaskheden (Slettet)

Slaver må ikke melde deres herre!!

Brugbart svar (0)

Svar #16
28. september 2004 af Lurch (Slettet)

here you go,
F(x)=x + 1 - (1)/(x + 1) - 2*ln(x + 1)

f(x) = 1 + 0 - (-1*1/(x+1)^2) + (-2*1/(x+1))

sæt på fælles brøkstreg i reducer

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. september 2004 af frodo (Slettet)

Alanna---> se#13

Skriv et svar til: Matematik: Opgave 3.002 til 1-årig A-niveau NUUUUU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.