Dansk

ORD

16. august 2008 af 0fficepark (Slettet)

Er disse ord rigtig kategoriseret:

at kvæde = gammelt dansk eller slang?
et siv (græsplæne) = gammelt dansk
en mundskænk = gammelt dansk
en skælm = ...

Jeg kan kategorisere dem under:
- gammelt dansk
- diaklekt
- gældende/brugte ord
- fremmedord
- landbrugsord
- slang


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2008 af Sherwood (Slettet)

For gamle danske ord, tjek ODS: http://ordnet.dk/ods/


Svar #2
17. august 2008 af 0fficepark (Slettet)

det har jeg også gjort.


Skriv et svar til: ORD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.