Matematik

OPLØS I BRØKER

31. august 2008 af presfeldt4286 (Slettet)

KAN NOGEN HJÆLPE MED AT OPLØSE DENNE:

      X2-16

____________

(X2+4)(X2-4X)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2008 af mathon

X2-16
kan faktoriseres jvf. 3. kvadratsætning

x2-4x = x*x - 4*x
har en fælles faktor

kunne det mon bruges til noget?
 


Svar #2
31. august 2008 af presfeldt4286 (Slettet)

TAK FOR SVAR. DET ER MIG DER SOVER. DET SKULLE HAVE VÆRET OPLØS I FAKTORER OG IKKE BRØKER - MEN ELLERS TAK FOR SVAR. HVIS DU STADIG KAN HJÆLPE, SÅ MANGE TAK...


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2008 af mathon

det havde jeg regnet ud

svaret er det samme  :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2008 af mathon

x2 - 16 = x2 - 42 = (x-4)(x+4)

(x2+4)(x2-4x) = x(x2+4)(x-4)


Skriv et svar til: OPLØS I BRØKER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.