Matematik
Partiel integration
03. oktober 2004 af
Nn (Slettet)
En som kan hjælpe mig med denne opg.
S=integraletegn
hvor grænserne er fra 0 og 1.
S x*5^x
PÅ forhånd tak
S=integraletegn
hvor grænserne er fra 0 og 1.
S x*5^x
PÅ forhånd tak
Svar #1
03. oktober 2004 af Lurch (Slettet)
som du selv skriver skal du bruge partiel integration
kald f(x)=5^x og g(x)=x
S(x*5^x)dx= F(x)*g(x) - S(F(x)*g'(x)dx)
kald f(x)=5^x og g(x)=x
S(x*5^x)dx= F(x)*g(x) - S(F(x)*g'(x)dx)
Skriv et svar til: Partiel integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
