Fysik

plsss help :D

03. september 2008 af Izzle (Slettet)

Hej allesammen, ville bare lige spørge om nogen vil tjekke om dette er korrekt :D

Beregn dosisækvivalentet fra

a) alfa stråler med en absoberet dosis på 3,2 mGy

svar 20*3,2= 64

b) beta stråler med en absoberet dosis på 4,7 mGy
svar 1 * 4,7 = 4,7

y-stråler med en absoberet dosis på 2,2 mGy
svar 10*2,2 = 22


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: For tredje gang, så er der svaret i et andet emne. Denne gang gider jeg ikke linke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2008 af klotte (Slettet)

 enig Du må hellere lige læse under fagene før du bare forventer mere hjælp


Svar #3
03. september 2008 af Izzle (Slettet)

kan det passe at den a =64000?


Skriv et svar til: plsss help :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.