Matematik

mat opg gerne hurtigt svar

04. september 2008 af suff (Slettet)

når man skal bestemme fordoblingskonstanten for exponentielle funktioner bruger man så T2= (log2)/(loga)

når man anvender regression på ti89 giver den en hel anden opstilling af den eksponentielle funktion? skal man regne med den opstilling eller lave om ?

fx= a*b^x

a= 2 b = 3

skal man så bytte om på talene fordi det er jo oprindeligt b*a^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Ja, du skal bytte rundt på dem. Dvs, at du skal bruge b fra lommeregneren i din fordoblingsformel. Grunden er vist, at det skrives y=a*b^x i USA


Svar #2
04. september 2008 af suff (Slettet)

fantastisk ! tak for hurtigt svar


Skriv et svar til: mat opg gerne hurtigt svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.