Matematik

overflade areal

06. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen hvordan finder man overflade arealet af en kasse???


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Find arealet af hver side og læg dem sammen..


Svar #2
06. september 2008 af hej. (Slettet)

fostår det ikke helt..skriver lige målene ned: længde = 28      bredde= 8       højde= 6


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2008 af juventuz (Slettet)

Aoverflade=2*b*h+4*l*h

indsæt selv tallene og udregn


Brugbart svar (2)

Svar #4
06. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Ahh? Burde det ikke nærmere være: 2*b*h + 2*l*h + 2*b*l?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#4 jo. det er rigtigt. Tænkte, at der var kvadratisk bund. Det var der så ikke, kan jeg læse i #2


Skriv et svar til: overflade areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.