Matematik

Integration af a/x^(1/2)

07. september 2008 af AlexP (Slettet)

Hvad bliver a/x^(1/2) integreret? Jeg har fået det til a*ln(2/3x^(3/2), men når jeg differentierer det, bliver det (3a)/(2x)..

Nogen der ved, hvad jeg gør galt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

a/x^(1/2) = a*x^-(1/2)

Integreret: 2*a*x^(1/2).


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2008 af mathon

2a*x½  = 2a/√(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Næ? 2a*x^-(1/2) = 2a/√(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2008 af mathon

2a*x½ = 2a/√(x)   --->   2a*x½ = 2a*√(x)


Skriv et svar til: Integration af a/x^(1/2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.