Matematik

Parallelogram - diagonalerne

07. september 2008 af Dvj (Slettet)

Hvordan beregner jeg de to diagonaler i paralellogrammet, når jeg får oplyst at der i paralellogrammet ABCD:

A = 70,3o

|AB|= 18

|BC| = 25

- På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af mathon

d1 = [182 + 252 + 2*18*25*cos(70,3°)]½

d2 = [182 + 252 - 2*18*25*cos(70,3°)]½


Svar #2
07. september 2008 af Dvj (Slettet)

Tusind tak :-)

Er det cosinus relationen vi bruger her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2008 af mathon

d2 = [182 + 252 - 2*18*25*cos(70,3°)]½   --->  d2 = [182 + 252 - 2*18*25*cos(70,3°)]½


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2008 af mathon

...unægtelig...


Skriv et svar til: Parallelogram - diagonalerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.