Matematik

Trekanter

07. september 2008 af 9200 (Slettet)

I trekant ABC gælder |BC|=2|AB| og |AC|=(5\2)|AB|

a) bestem cos(c)

b) bestem arealet ydtrykt ved c.

Det jeg har indtil videre har er: cos(c)= (a^2+c^2-b^2)/2ab. Men jeg ved ikke om det er resultatet, for jeg kan ikke se hvilken tal jeg skal sætte i formlen.

arealet vil jeg tro at man finder ved hjælp af: T=1/2*b*a*sin(c).........og igen ved jeg ikke hvilken tal jeg skal indsætte.


Svar #1
07. september 2008 af 9200 (Slettet)

Please hjælp.........


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2008 af mathon

se tilføjelsen

i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=569060#569722


Svar #3
07. september 2008 af 9200 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.