Matematik

reducer

08. september 2008 af islænder (Slettet)

Reducer følgende udtryk:

(x+2)(x-2)-(x+4)?2+20=


4x?2-9y?2+(2x-3y)(2x-3y)=


(2a+b) ?2-2b(2a+b)-(2a+b)(2a-b)=
 

? betyder opløftet i


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt kvadratsætningerne; du har lavet nogle fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2008 af Danielras (Slettet)

Haha, nu må du sgu lige byde ind. Er du igang med at poste et helt opgavesæt herinde?


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.