Matematik

Noget med areal

09. september 2008 af Cookiedog (Slettet)

Jeg er i gang med en matematik opgave som siger:

For at give græsset større slidstyrke sættes stave med kunstgræs svarende til  1/5 af græstæppet.

hver kunststav fylder ca. 2,5 cm.

arealet hvor kunstgræsset er 176,15m²

hvor mange kunstgræsstave skal der sættes i hele græstæppet?

hvis der er nogen der kunne hjælpe ville det være super.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2008 af kazyka (Slettet)

Jeg er ikke sikker om det er rigtigt, men her er det.

.025m*x=176.15m2 x=7046 og siden man kun har brug for hver 5 så ganger du med 1/5 eller dividere med 5, det er det samme :D

7046/5=1409.2


Svar #2
09. september 2008 af Cookiedog (Slettet)

okay takker mange gange :)


Skriv et svar til: Noget med areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.