Matematik

Trekant pls help me :D

09. september 2008 af Miasss (Slettet)

Håber virkelig nogle kan hjælpe mig, forstår virkelig ikke opgaven pls pls

http://peecee.dk/upload/view/130414


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af Isomorphician

Brug sinus- og cosinusrelationerne.

a) a^2 = c^2 + d^2 - 2dc*cos(A)


Svar #2
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

a^2 = 5^2 + 7^2 – 2 * 5 * 7 * cos(58°)

kan det passe resultatet bliver 36 ?? eller skal man tage kvadratrodet af det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af Isomorphician

da der står a^2 på den anden side af lighedstegnet, skal du tage kvadratroden.


Svar #4
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

hvad med b ? hvordan laver jeg den :S


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. september 2008 af Isomorphician

Vinkel C: Brug sinusrelation

Vinkel B: Vinkelsummen i en trekant er 180º, du kender to af vinklerne, dermed kan du nemt finde den sidste vinkel.


Svar #6
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

arrrh kan ikke huske det der sinusrealitionen :S pis help ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2008 af Isomorphician

Det er ikke længere væk end din matematikbog eller din formelsamling.

(a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C))


Svar #8
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

skriver man det bare sådan her så

SinC/5 = Sin58/6,07501 = 44,26

ejjj hvor pinligt, forstår det ikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. september 2008 af Isomorphician

a/sin(A) = c/sin(C)

6,075/sin(58°) = 5/sin(C), isoler C


Svar #10
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

er det så bare

6,075 * 5 / sin(58) ???


Svar #11
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

eller hovsa er det ikke

sin(58) * 5 / 88

Men min lommerregne gider bare ikke regne det der står undef ?


Svar #12
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

sin(58) * 5 / 6,075 (mente det her)


Svar #13
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

kan det passe at vinkel C = 44,26 og Vinkel B = 77,4 ??? nogle der kan svarer?


Svar #14
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

mente b = 19,74 grader


Skriv et svar til: Trekant pls help me :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.