Fysik

er der nogle af disse liner som er synlige..

10. september 2008 af jensniemann (Slettet)

1,094*107 *((1-2)-(2-2))-1

m=1

n=2= 122nm

n=3 = 103nm

n=4 =97nm

n=5=95nm

m=3

n=4=1875nm

n=5=1283nm

n=6=1094nm

n=7=1005nm..

er der nogle af  linerne i lymanserien og i Paschenserien synlige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Man kan ca. se lys som ligger fra 400nm til 700 nm. Så kan du selv svare på dit spørgsmål :)


Skriv et svar til: er der nogle af disse liner som er synlige..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.