Matematik

Procent

10. september 2008 af SMA45 (Slettet)

Hej. Jeg skal finde hvor mange procent Mg-kuglens rumfang er større end Al-kuglens rumfang

Hvordan er det nu lige man gør det?

Mg=0,432681

Al=0,278725

Er det noget ligende dette: 0,278725/0,432681*100?


Svar #1
10. september 2008 af SMA45 (Slettet)

Og hvordan udregner man rumfanget når en kugles radius når man kun ved:

densiteten er 1,738 g/cm3           og         massen er 0,752 kg???

Håber i kan hlælpe.


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. september 2008 af kazyka (Slettet)

Du skal have fælles nævner og tæller. og så skal sige 752 g / 1,738 g/cm3  dette er = 432,681 cm^3 så har du V og vi ved at V=4/3*pi*r^3 og det du mangler er r^3. derfor isolere du r^3.
og radius er = 4.69202 cm


Svar #3
10. september 2008 af SMA45 (Slettet)

Okay. Er med indtil "så har du V og vi ved at V=4/3*pi*r^3 og det du mangler er r^3. derfor isolere du r^3.
og radius er = 4.69202 cm"

Hvordan kan jeg gange med radius når jeg ikke ved hvad det er.

Sådan som jeg har forstået det er 432,681cm3 eller V (rumfang)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.