Psykologi

hjælp hurtigt, tak

10. september 2008 af solia (Slettet)

okay. jeg har siddet med det her i to timer. og jeg aner stadig ikke hvad det er jeg foretager mig, så: "bestem x-koordinaten til det punkt på linjen hvis y-koordinaten er -2." er der en der kan formlen til den?


Brugbart svar (3)

Svar #1
10. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Tre gode råd, hvis du vil have et svar:

1. Oplys ligningen på den omtalte linje. Uden den kan ingen besvare dit spørgsmål
Konklusion: Skriv HELE opgaven eller delspørgsmålet ind, ikke bare et brudstykke.

2. Læg spørgsmålet over i matematik-forummet

3. Giv dit spørgsmål en retvisende overskrift, fx Bestemmelse af punkt på linje

Nu er du kommet til at lægge din tråd ind i et galt forum, og sandsynligheden for, at nogen af de dygtige hjælpere i matematikforummet vil reagere på en ingtetsigende overskrift som "hjælp hurtigt" i Psykologiforummet, er forsvindende lille. Enhver vil tænke: Det klarer klotte.


Svar #2
10. september 2008 af solia (Slettet)

jeg havde da klikket på matematik... men undskyld så


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Nogen gange 'smutter' forum-indstillingen. Især hvis man bruger piletasterne til at manøvrere.

Husk de to andre råd også :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
21. september 2008 af diemauerdk (Slettet)

sæt -2 ind på y's plads og du vil få den tilhørende x-værdi.

eks på tilfældig ligning:

y=2x+4

-2 ind på y's plads:

-2 = 2x+4

-6=2x

-3=x


Brugbart svar (2)

Svar #5
21. september 2008 af klotte (Slettet)

hæ matematisk psykologi :-)


Skriv et svar til: hjælp hurtigt, tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.