Matematik

Bestem arealet af området, som funktion af a

14. september 2008 af cm90 (Slettet)

Hej

Jeg har brug for hjælp til opgave 14 i dette eksamenssæt:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/documents/STX082-MAB.pdf

Der står at man skal bestemme arealet af området, som funktion af a.

Er der nogen der vil hjælpe mig lidt på vej?

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. september 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt at omkredsen=100 til at vise at b=50-a.

Del figuren op i to rektangler. Arealet er da A=(b-4)·a+(a-3)·4. Indsæt 50-a i stedet for b.


Svar #2
14. september 2008 af cm90 (Slettet)

Tusinde tak, så er jeg færdig med den opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2008 af Bodholdtt (Slettet)

ellers er det bare at sige f(x)=(a*b)-12

-12 da 3*4=12


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2009 af DammitxD (Slettet)

Benyt at omkredsen=100 til at vise at b=50-a.

Hvorledes gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2010 af knudsen1 (Slettet)

Skal man isolere a til sidst eller hvad? jeg får det nemlig til -17 :S:S? efter at man har indsat 50-a istedet for b? og dermed har jeg isoleret a?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2017 af lolxd1

I tager fucking fejl


Skriv et svar til: Bestem arealet af området, som funktion af a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.