Kemi

aktuelle koncentration?

14. september 2008 af JeppeHvid (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Beregn de aktuelle koncentrationer af Mg2+ og NO3-?

Hurtigst muligt? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af juventuz (Slettet)

skal lige have opgivet den formelle af Mg(NO3)2


Svar #2
14. september 2008 af JeppeHvid (Slettet)

0,45


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2008 af juventuz (Slettet)

Som der sikkert også står i din bog, så skal du kigge på, hvor mange Mg2+ og NO3- der indgår i Mg(NO3)2
dvs

(Mg2+)=0.45

(NO3-)=2*0.45=0.9


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2013 af studiehjælp1992 (Slettet)

Hej. Hvor i bogen, kan du se 0,45 af det formelle?


Skriv et svar til: aktuelle koncentration?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.