Matematik

To vektorer = ?

17. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har i denne opgave to vektorer. Vektor OS og vektor OT. I tidligere opgaver, har jeg fundet ud af, at disse to har samme Ligning. Dvs begge har følgende OT og OS = 1/3(OA+OB+OC).

Hvad vil det sige?... At de ligger på det samme punkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af mathon

...det vil sige, at S og T er et og samme punkt


Svar #2
17. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Okay (: Så forstod jeg det korrekt! SUPER !!!


Svar #3
17. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

I min næste opgave skal jeg så beregne BL

http://peecee.dk/upload/view/130519

Hvordan starter jeg den klogest muligt?


Skriv et svar til: To vektorer = ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.