Matematik

Løs ligning..

18. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

1 / x-1 + x+2/ x-1 = x^2/1-x^2

Med udregning :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af mathon

1 - x2 = (1+x)(1-x)


Svar #2
18. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

hvordan får du den til det?

Udregning ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2008 af mathon

3. kvadratsætning  a2 - b2 = (a+b)(a-b)


Svar #4
18. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

sorry men jeg for står ikke hvordan du helt præcis gør det ? :(

Fra sårn ligning ser ud til¨den ser sårn 1 - x2 = (1+x)(1-x).. der vil jeg se udregning .. :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/131680


Skriv et svar til: Løs ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.