Fysik

En spole roteres om et magnetfelt

22. september 2008 af TheGeek (Slettet)

Suppose the loop in figure is (Figuren forestiller en enkelt løkke på ligger i x-z-planen, løkken er firkantet med et areal A.

a) rotatet about the y-axis

b) rotated about the x-axis

c) rotated about an edge parallel to the z-axis.

What is the maximum induced emf (electromotive force) in each case if

A=600cm, w=35,9rad/s og B=0,450 T

Jeg har virkelig ingen anelse for hvordan jeg skal gribe det her an. Til spørgsmål a) tænker jeg lidt på at fluxen ændres med hensyn til vinklen...?

Mvh Mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal benytte Amperes lov.


Skriv et svar til: En spole roteres om et magnetfelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.