Matematik

Funktioner

24. september 2008 af livelinor (Slettet)

En funktion f er bestemt ved:

f (x) = ((e^x)^8 * e^-3x) / e^2x

Jeg skal omskrive forskriften for f til formlen f (x) = e^kx

Hvad menes der? Hvordan gør jeg lige det?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Danielras (Slettet)

Du skal benytte dine potensregneregler:

http://www.formel.dk/matematik/simple_regneregler/potens/potensregneregler.htm


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af mathon

f(x) = e8x-3x-2x


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.