Matematik

Polynomiers Division

25. september 2008 af veddum1 (Slettet)

jeg har lidt svært ved denne opgave:

Tredjegradspolynomiet f(x) = x^3+1,5x^2 -12x-4,5 har 3 rødder. den ene er x=3. Bestem de to andre efter først at have brugt polynomiers division.

håber at der er én der kan hjælpe mig frem til en løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af janko (Slettet)

og hvordan har du brugt den?.... dit svar?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af janko (Slettet)

hint: løs f(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2008 af janko (Slettet)

læs http://malthe.andersenjorgensen.dk/polynomier/


Skriv et svar til: Polynomiers Division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.