Matematik

Betragt funktion f (x) = 2x^4+5x^3+2x^2-x+3

28. september 2008 af BudtzOlsen (Slettet)

Hej,

er der nogle kloge mennesker der kan hjælpe mig med at løse en opg..

Betragt funktionen f (x) = 2x^4+5x^3+2x^2-x+3.
Funktionen er defineret i intervallet [-4;4]. Bedstem monotoniforhold, nulpunkter samt lokale/globale maksima og minima.

Hvordan løser jeg denne opgaver, jeg har bruge for hjælp.

Mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Sæt f'(x)=0 og regn videre derfra.


Skriv et svar til: Betragt funktion f (x) = 2x^4+5x^3+2x^2-x+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.