Matematik

ligning

28. september 2008 af cebs (Slettet)

Jeg har en ligning hvor jeg skal finde x.

Men jeg ved ikke om jeg skal regne kvadratrod når det er en potens?

Håber der er noget hjælp at hente, på forhånd tak (:

1. x4=4096


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 Du skal bare tage den fjerde rod af 4096


Svar #2
28. september 2008 af cebs (Slettet)

så det er bare √4096 der er x?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. september 2008 af DMUS (Slettet)

Måske kan det her hjælpe dig lidt:

Kvadratrod(x) = x^(1/2)
Kubikrod(x) = x^(1/3) osv...

så hvis du skal have taget den fjerde rod, skal du have x = 4096^(1/4)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2008 af janko (Slettet)

4√4096 = 8


Svar #5
28. september 2008 af cebs (Slettet)

Nårh 1000 tak, nu forstod jeg det.


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

8


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.