Matematik

LIGNINGER

28. september 2008 af Kaan* (Slettet)

JEG HAR MEGET SVÆRT VED AT LØSE DISSE LIGNINGER, JEG HÅBER AT DER ER EN SOM VIL HJÆLPE OG SELVFØLGELIG FORKLARE LØSNINGERNE.

A. 4+(7x+5) < 9x+2,

B. 24x-12 >39x-(11x+8),

C. (15x-6)-4 ≤ 2x-(5+6x).


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

Til information - det hedder uligheder.

A) 4+(7x+5) < 9x+2

9+7x<9x-2

11<2x

5.5<x


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

>er det =?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

så ikk minusset...

A) 4+(7x+5) < 9x+2

9+7x<9x+2

7<2x

3.5<x
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 A.

7x+7<9x

7<2x

B.

24x-12>28x-8

-4>4x

-1>x


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

A. = 3,5


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

#5 Hvorfor skriver du A=3.5? Det er jo en ulighed...


Svar #7
28. september 2008 af Kaan* (Slettet)

TAK FOR HJÆLPEN


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. september 2008 af jeuer574 (Slettet)

C

(15x - 6) -2 ≤ 2x - (5+6x)

15x - 10 ≤ -4x - 5

11x ≤ 5

x ≤ 5/11


Svar #9
28. september 2008 af Kaan* (Slettet)

# 8 BETYDER  X ≤5/11 AT JEG SKAL DIVIDERE 5 MED 11?


Brugbart svar (0)

Svar #10
29. september 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 JA


Skriv et svar til: LIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.