Matematik

Bestemmelse af f''(x0)

29. september 2008 af S0me0ne (Slettet)

Hej jeg har en opgave jeg skal have lidt hjælp med :)

Bestem f'(xº), når

f(x)=3x^2+1 og xº = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af the87boy (Slettet)

Først differentierer vi funktionen, hvorefter vi får:

f´(x)=6*x

Herefter indsætter du x0


Svar #2
29. september 2008 af S0me0ne (Slettet)

Hvad er det lige nøjagtigt man gør når man "differentierer funktionen"?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2008 af mathon

...beregner dens hældningsfunktion


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2008 af janko (Slettet)

Ved differentiering af en funktion, får man den generelle funktion, der beskriver hældningskoefficienten for f i et hvilket som helst punkt !


Skriv et svar til: Bestemmelse af f''(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.