Matematik

Løs ligningen.

02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

x - a / a -b - x + b / a +b = 2ax / a^2 - b^2

(a-b) (a+b) * x -a / a-b  -  (a-b) (a+b) * x + b / a + b = (a^2 - b^2) * 2ax / (a^2 - b^2)

(a + b) x -a  - (a - b) x+b = 2ax

Så lang er jeg nået, men så er jeg gået i stå..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/133475


Svar #2
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Okaay ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

... som kan reduceres til

-2 * ax /  (-a2) + b2


Skriv et svar til: Løs ligningen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.