Matematik

beregn la-bl ? vektorer :s

02. oktober 2008 af karlheinz (Slettet)

To vektorer a og b gælder.

lal=7

lbl=5

<(a,b)=60º

beregn la-bl ?

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt at

|a-b|2 = a2+b2-2a·b


Svar #2
02. oktober 2008 af karlheinz (Slettet)

jamen hvad skal jeg så bruge de 60º til? :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

a·b er prikproduktet af a og b. Det beregner du vha

a·b = |a|*|b|*cos(v).


Skriv et svar til: beregn la-bl ? vektorer :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.